Hier staat Kiekafobee voor

Met het project Noctiluca realiseert Kiekafobee vakantie voor gezinnen met een kind met kanker. Iets wat voor deze gezinnen volgens de standaardformules moeilijk wordt. Echter de nood aan vakantie is net dan des te groter. Via een uitgekiende laagdrempelige formule geven we die gezinnen de mogelijkheid even van een weekje "time-out" te genieten.

Kiekafobee huurt twee luxe-appartementen. Deze zijn ruim, eigentijds en voorzien van alle gemakken. Zo kunnen die kinderen in gezinsverband genieten van de frisse zeelucht in Koksijde of Oostduinkerke.

Zo'n project vergt een stevige basis van activiteiten om de centen bij elkaar te verzamelen en van talrijke sponsors. Ondertussen steunen tal van bedrijven, organisaties en serviceclubs ons project Noctiluca. Ook interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Kiekafobee is opgericht in 2008, maar sinds 2010 een VZW.

Oorspronkelijk werd Kiekafobee opgericht in 2008 met als doel financiële middelen te verzamelen t.v.v. het Kinderkankerfonds van het UZ Gent. Een concreet project om ervoor te gaan, dat was de drive om vanaf 2010 te starten met Noctiluca.

Nieuws

G-Ride, Spinning(R)Center te Lichtervelde onder leiding van Geert Vens, organiseerde op 4 november 2017 de HighFiveDay-Spinning(R)Day ten voordele van het Project Noctiluca.

Op 10 december mocht het bestuur samen met Geert en zijn vrouw Hilde de cheque van € 17.500 in ontvangst nemen van het meer dan geslaagde evenement.

Speciale dank gaat ook uit naar de sponsors, vrijwillige medewerkers, Nico Deryckere (winnaar van de veiling van een fiets van Precor) en alle bezoekers.

Onze hoofdsponsors

G-Ride, Spinning(R)center Lichtervelde

G-Ride, Spinning(R)center Lichtervelde

Precor

Precor

Sanas

Sanas

Plastiekcentrale Torhout

Plastiekcentrale Torhout

SAPA Lichtervelde

SAPA Lichtervelde

Handelaarsbond Oostduinkerke Bad

Handelaarsbond Oostduinkerke Bad

ContactWegwijs in onze site!Archief