Hier staat Kiekafobee voor

Met het project Noctiluca realiseert Kiekafobee vakantie voor gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte. Iets wat voor deze gezinnen volgens de standaardformules moeilijk wordt. Echter de nood aan vakantie is net dan des te groter. Via een uitgekiende laagdrempelige formule geven we die gezinnen de mogelijkheid even van een weekje "time-out" te genieten.

Nieuws

Knuffelduik 2018

Op zaterdag 10 februari vindt de 8ste Knuffelduik plaats in Oostduinkerke-Bad. Spoor met je geliefde in de KUS-tram om in de stemming te komen. In een grote verwarmde tent op het strand worden jullie klaargestoomd voor een zalige duik in de Noordzee. Er is tal van animatie, muziek en lekkers voorzien. Ook de niet-duikers zullen zich kostelijk amuseren en kunnen meeswingen met de Faute Bendt. Schrijf je op https://www.visitkoksijde.be/nl/knuffelduik-zee.

HighFiveDay - Spinning(r)Day

G-Ride, Spinning(R)Center te Lichtervelde onder leiding van Geert Vens, organiseerde op 4 november 2017 de HighFiveDay-Spinning(R)Day ten voordele van het Project Noctiluca.

Op 10 december mocht het bestuur samen met Geert en zijn vrouw Hilde de cheque van € 17.500 in ontvangst nemen van het meer dan geslaagde evenement.

Speciale dank gaat ook uit naar de sponsors, vrijwillige medewerkers, Nico Deryckere (winnaar van de veiling van een fiets van Precor) en alle bezoekers.

Onze hoofdsponsors

G-Ride, Spinning(R)center Lichtervelde

G-Ride, Spinning(R)center Lichtervelde

Precor

Precor

Sanas

Sanas

Plastiekcentrale Torhout

Plastiekcentrale Torhout

SAPA Lichtervelde

SAPA Lichtervelde

Handelaarsbond Oostduinkerke Bad

Handelaarsbond Oostduinkerke Bad

ContactWegwijs in onze site!ArchiefNuttige links