Hoe onze organisatie steunen?

Hieronder een overzicht van de wijze waarop je onze organisatie, en dus het Kinderkankerfonds, kunt steunen.


Uw feest ten voordele van ons goed doel.

Heel wat mensen gingen u al voor. Bijvoorbeeld u heeft een jubileum te vieren, een opening van een zaak, een verjaardag of speciale bijeenkomst.
Maar eigenlijk heeft u geen zin in een hele resum flessen wijn, bloemstukken à volonté of andere onnuttige cadeaus. Daarom kunt u kiezen een goed doel te steunen, en waarom dan niet eens Kiekafobee.
We geven u een apart rekeningnummer op en de mensen kunnen hier rechtstreels op storten. Ze weten dat alle stortingen rechtstreeks ten goede komt van ons Project Noctiluca.
Na afloop onvangt u een overzichtje van de stortingen en hoeveel gezinnen we hiermee een vakantie hebben kunnen aanbieden.
Al verschillende mensen kozen voor deze formule omdat ze graag ons goed doel willen steunen.

U kan ons geld storten!

KIEKAFOBEEVZW
Hazelstraat 2
8810 LICHTERVELDE

Rek nr. 751-2049842-78
AXA BIC: AXABBE22
IBAN BE69 7512 0498 4278


BTW-plichtigen ontvangen een ontvangstbewijs voor de boekhouding.

Financiële steun

Kiekafobee organiseert heel wat activiteiten. In sommige gevallen zoeken we hier sponsors voor. Heeft u interesse, laat ons dan gerust een berichtje via het contactformulier.
De sponsorformules en de bijhorende publiciteit vari ren van activiteit tot activiteit.
VZW Kiekafobee zorgt, indien u dat wenst, voor de gepaste exposure tijdens het evenement, de website of de flyers/affiches/toegangskaarten.
VZW Kiekafobee maakt van uw logo ook een link naar uw website of mailadres via deze site. Dat geeft u een hogere ranking in de zoekmachines op internet. U klanten zullen u dus sneller vinden.

Natura prijzen

Kiekafobee heeft heel wat nodig om deze activiteiten te bekostigen. Een belangrijke bron van inkomsten zijn de waardevolle natura prijzen die op de veiling tijdens het benefiet worden verkocht per hoger opbod.

Uw bijdrage is steeds meer dan welkom.

Hoe mooier de stukken die geveild worden, hoe meer mensen in de zaal, hoe meer inkomsten.

Contacteer ons, waardevolle prijzen nemen we graag in ontvangst.

Waardebonnen

Voor de plaatselijke handelaars zijn de waardebonnen een handige manier om enerzijds onze organisatie te sponsoren, anderzijds om op deze wijze klanten aan te trekken. Een perfecte win-win-situatie.
De waardebonnen worden over het algemeen verloot onder de verkochte steunkaarten of worden geveild.

Uw waardebonnen zijn steeds meer dan welkom.

ContactWegwijs in onze site!ArchiefNuttige links