Sam

We hebben deze week echt genoten van elk moment na een zwaar en lastig jaar. We hebben veel maanden alles opzij moeten zetten zodat onze dochter, Sam, terug zou genezen.

Maanden van onderzoeken, chemo, bloedwaarden niet goed, wat iedere keer een grote teleurstelling was voor onze dochter. Misselijkheid, haaruitval, .

Het zwaarste moment voor onze dochter, Sam, was na de chemo-kuren. Sam was angstig omdat haar bescherming tegen haar ziekte, de chemo, plotseling wegviel.

Aan alle ouders, met een kindje dat kanker heeft, zou ik willen zeggen dat ze moeten blijven geloven in de wetenschap en de dokters. Op een dag krijg je het goede nieuws van de behandelende artsen dat je zoon of dochter genezen is. Onze dochter heeft de klik omgedraaid en haar leven terug opgenomen. Sam wil zo weinig mogelijk aan haar ziekte herinnerd worden en als een gezond meisje behandeld worden.

Sam heeft samen met ons en haar broer Joris veel gewandeld, gezelschapsspellen gespeeld, gelezen, naar een film gekeken, Ze is wel nog vlug moe, maar dat is normaal na de zware chemo-behandeling.

Koksijde is een leuke stad waar veel te beleven valt. We hebben deelgenomen aan de winterwandeling. We zijn naar de prachtig lichtparade gaan kijken en een bezoek aan de bioscoop is ook mogelijk in Koksijde.

We danken de gemeente Koksijde voor de gratis filmtickets en ons welkomsgeschenk.

We danken alle medewerkers van het project "Noctiluca en van de vzw "Kiekafobee uit Lichtervelde.

Het appartement dat ons ter beschikking is gesteld, is zeer rustig gelegen. Het is voorzien van alle comfort en het is zeer mooi en netjes uitgerust.

Bedankt voor het gebruik van water, elektriciteit, de badkamer en alle toestellen en ander materiaal.

We bedanken ook het kinderkankerfonds die deze projecten tot stand helpen brengen.
Bedankt voor de geschenken voor de kinderen.

We hebben met z"n allen genoten van een deugddoende vakantie !!!!

Vele groetjes,
Gillis, Ingrid, Joris & Sam.

Meer getuigenissen

Wegwijs in onze site!