De eerste stappen

Bekijk even met je arts of je hiervoor in aanmerking komt en neem dan contact op met de sociale dienst of verpleegeenheid van 5K12D UZGent.

Het appartement zal ter beschikking gesteld worden voor maximaal 7 opeenvolgende nachten voor het hele gezin. We vragen enkel een bijdrage in de schoonmaakkosten en energiekosten van € 20/nacht, ongeacht de periode en het aantal bewoners.

We bevestigen uw reservatie per mail en dan ontvangt u ook de login en paswoord om de praktische informatie te downloaden op deze pagina.


Kinderen in behandeling in het UZGent kunnen via de sociale werker van de afdeling een aanmeldingsformulier krijgen waarmee ze aanspraak kunnen maken op een verblijf in dit appartement. De organisatie zorgt voor de reservatie en voor alle gemakken tijdens het verblijf.

De appartementen zijn beide uitgerust voor 6 personen en voorzien van een tweepersoonsbed, stapelbed, slaapbank, kinderbedje, wasmachine, droogkast, vaatwasmachine, microgolf, oven, kluis, 2 terrassen, televisie, DVD-speler, draadloos internet en gezelschapspelletjes.

Je kan via de garage en de lift naar het appartement zonder dat je langs buiten moet. Het is ook geschikt voor rolstoelpati nten. Vanuit het appartement kijk je op de duinen en je bent onmiddellijk op de dijk.
Kosijde en Oosteduinkerke behoren tot de gezelligste badplaatsen aan de Belgische kust. Er is altijd wat te doen.

Kom je in aanmerking voor Noctiluca en heb je interesse? Vul dan het contactformulier in met je naam, emailadres en telefoonnummer en met de periode waarin je het appartement wilt reserveren.
Verzend je bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ContactWegwijs in onze site!ArchiefNuttige links