Reserveren

Noctiluca maakt het onmogelijke mogelijk!

Noctiluca is in het leven geroepen om kinderen en hun gezin de kans te geven er eens uit te zijn, een weekje of een weekendje, wanneer het via de gewone formules niet mogelijk is. Daarom willlen we kort op de bal spelen en vakantie mogelijk maken als het anders niet kan. Wie bv. chemotherapie ondergaat kan moeilijk activiteiten met het gezin inplannen, dus is vakantie met je gezin ook niet eenvoudig te organiseren. Noctiluca wil dat wel mogelijk maken door op korte termijn wel dat vrije weekend in te vullen als de gezondheid het dan toch even toelaat.

Kiekafobee werkt met periodes van vrijdag 16u tot de week erop de vrijdag om 11u. Dit laat ons toe om tussenin het appartement te laten schoonmaken.
Binnen deze week kan je komen en gaan wanneer je wilt. Je betaalt enkel de effectief verbleven nachtjes.
Dus boeken voor een weekendje is ook perfect mogelijk!

We vragen om de reservaties niet langer dan 3 maanden op voorhand te boeken. Zo blijft de kans voor iedereen open om op korte termijn nog een plaatsje te boeken.

Je kan ook steeds boeken op een week die al bezet is. Valt de boeking weg, dan bellen we je op en kan je misschien alsnog een paar dagen genieten aan zee.

We gaan ervan uit dat wie lang op voorhand een vakantie kan plannen, ook via de gewone vakantieformules zijn vakantie kan regelen.

Van zodra u onze bevestiging per mail ontvangt, is het appartement voor u gereserveerd.

Noctiluca probeert net dat mogelijk te maken wat anders niet kan ...

Stuur ons een berichtje via het contactformulier met de gewenste periode.
Sylvie stuurt u dan een berichtje terug en informeert met een bevestiging of alternatief.

Let wel! U kan dus binnen een week van vrijdag tot vrijdag één of meerdere dagen boeken. Zo is het ook mogelijk te boeken voor een weekendje of van maandag tot woensdag, of voor een week van vrijdag tot vrijdag.
Uw verblijf hoeft zelfs niet aaneengesloten te zijn. U kan dus bijvoorbeeld op vrijdag toekomen, op maandag er niet zijn en pas de vakantie verder zetten van dinsdag to vrijdag.
Zo kunt u de therapi n of onderzoeken inpassen in uw vakantie.

Natuurlijk kan het altijd zijn dat een reservatie op het laatste moment wegvalt. Dus laat zeker niet na ons te contacteren als u op korte termijn wilt reserveren. We kunnen u steeds op de 2de plaats zetten. Komt het appartement dan toch vrij, dan nemen we onmiddelijk contact met jullie op.

Tussen de haakjes staan het aantal aanvragen voor deze periode. Valt de 1ste weg, dan contacteren we de 2de, enz.


We vragen om de reservaties niet langer dan 3 maanden op voorhand te boeken. Zo blijft de kans voor iedereen open om op korte termijn nog een plaatsje te boeken.

Als tussenkomst in elektriciteitsverbruik en schoonmaak vragen wij 20 €/nacht (max. 7 nachten, minder kan ook). De kosten van de huur van het appartement worden door vzw Kiekafobee gedragen. Dit betekent concreet dat u slechts betaalt voor de nachten die er verbleven wordt.

Als de gezondheid van uw kind het niet toelaat om gedurende de gereserveerde periode te komen, vragen wij ons zo spoedig mogelijk te verwittigen. Dan wordt u het overgeschreven bedrag teruggestort. Eventueel kan u ook uw reservatie verplaatsen naar een latere datum. Wij rekenen hier dan ook ten stelligste op, zodat andere gezinnen in die periode van het appartement gebruik kunnen maken. Er zijn dus ook geen annulatiekosten.

Er dient geen waarborg betaald te worden, maar wij vragen dan ook dat alle schadegevallen gemeld worden. Een inventaris zal ter beschikking gesteld worden zodat eventuele gebreken ook gemeld kunnen worden.

Huisdieren en roken, zijn niet toegelaten.

De reservatie is definitief door betaling van het "aantal nachten dat je denk te zullen verblijven" maal 20 €/nacht te storten op rekening nummer: 751-2049842-78 (IBAN BE69 7512 0498 4278 BIC: AXABBE22)

Het project Noctiluca wordt gedragen door vzw Kiekafobee Lichtervelde. Dit werd mogelijk gemaakt door sponsoring en de organisatie van allerhande acties. U kunt op onze website www.kiekafobee.be kennis maken met onze champagneverkoop. De opbrengsten hiervan financieren ons project Noctiluca. Publiciteit hiervoor bij familie, vrienden of kennissen stellen wij dan ook enorm op prijs. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend.

Wegwijs in onze site!