Reserveren

Noctiluca maakt het onmogelijke mogelijk!

Noctiluca is in het leven geroepen om kinderen en hun gezin de kans te geven er eens uit te zijn, een weekje of een weekendje.

We weten dat bij chemotherapie bvb het niet mogelijk is om via de gewone formules op vakantie te gaan. Noctiluca wil dat wel mogelijk maken, en een week of weekendje weg mogelijk te maken dankzij een zeer flexibele reservatiesysteem waar men maximum 3 maanden op voorhand kan reserveren en ook tot de dag van vertrek kosteloos kan annuleren.

Als je dan toch plots op korte termijn een weekend weg kan als de gezondheid van je kind het toelaat, dan kan Noctiluca je misschien wel een verblijf aanbieden!

Kiekafobee werkt met periodes van vrijdag 16u tot de week erop de vrijdag om 11u. Dit laat ons toe om tussenin het appartement te laten schoonmaken.
Binnen deze week kan je komen en gaan wanneer je wilt. Je betaalt enkel de effectief verbleven nachten.
Dus boeken voor een weekendje is ook perfect mogelijk!

We vragen om de reservaties niet langer dan 3 maanden op voorhand te boeken. Zo blijft de kans voor iedereen open om op korte termijn nog een plaatsje te boeken.

We gaan ervan uit dat wie lang op voorhand een vakantie kan plannen, ook via de gewone vakantieformules zijn vakantie kan regelen.

Je kan ook steeds boeken op een week die al bezet is. Valt de boeking weg, dan bellen we je op en kan je misschien alsnog een paar dagen genieten aan zee.

Van zodra je onze bevestiging per mail ontvangt, is het appartement voor jullie gereserveerd.

Huisdieren en roken zijn niet toegelaten.

Noctiluca probeert net dat mogelijk te maken wat anders niet kan ...

Stuur ons een berichtje via het contactformulier met de gewenste periode.
Sylvie, die instaat voor de reservaties, stuurt je dan een berichtje terug en informeert met een bevestiging of alternatief.

Let wel! Je kan dus binnen een week van vrijdag tot vrijdag één of meerdere dagen boeken. Zo is het ook mogelijk te boeken voor een weekendje of van maandag tot woensdag, of voor een week van vrijdag tot vrijdag.
Jullie verblijf hoeft zelfs niet aaneengesloten te zijn. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om op vrijdag toe te komen, op maandag er niet zijn en pas de vakantie verder zetten van dinsdag tot vrijdag.
Zo kunnen jullie de therapieën of onderzoeken inpassen in jullie vakantie.

Zie ook in verder tabblad "Een tweede verblijf?" voor info als je nog eens wil gaan naar zee!

Sommige reservaties worden last-minute geannuleerd.

Dus laat zeker niet na ons te contacteren als je op korte termijn wilt reserveren. We kunnen je steeds als reserve op de wachtlijst zetten. Komt er een appartement vrij, dan nemen we contact met jullie op en zien we of het voor jullie haalbaar is om op korte termijn een vertrek te organiseren.

Op de kalender kan je het aantal aanvragen voor deze periode zien.

Er zijn per week 2 reservaties mogelijk : 1 voor Koksijde en 1 voor Oostduinkerke.

Soms kan er ook nog een gezin als reserve staan. Dit staat dan vermeld als reserve 1, reserve 2, etc... Om als reserve in aanmerking te komen moet er dus eerst een gezin wegvallen die op de kalender als reservatie Koksijde of reservatie Oostduinkerke vermeld staat.

Als reserve kan je niet kiezen naar welk appartement je gaat. Dit hangt nl af van het appartement dat vrijkomt bij annulering.

We vragen om de reservaties niet langer dan 3 maanden op voorhand te boeken. Zo blijft de kans voor iedereen open om op korte termijn nog een plaatsje te boeken.

Als tussenkomst in elektriciteitsverbruik en schoonmaak vragen wij €20/nacht (max. 7 nachten, minder kan ook), en dit ongeacht het aantal personen dat in het appartement verblijft.

De kosten van de huur van het appartement en alle andere zaken (internet, water, taksen, materiaal...) worden door vzw Kiekafobee gedragen. Dit betekent concreet dat jullie slechts betalen voor de nachten die jullie effectief in het appartement verblijven.

Als de gezondheid van jullie kind het niet toelaat om gedurende de gereserveerde periode te komen, vragen wij jullie ons zo spoedig mogelijk te verwittigen. Wij rekenen hier dan ook ten stelligste op, zodat andere gezinnen in die periode van het appartement gebruik kunnen maken. Er zijn hier geen annuleringskosten aan verbonden. Het reeds overgeschreven bedrag voor het verblijf wordt teruggestort of de reservatie kan verplaatst worden naar een latere datum.

Er dient ook geen waarborg betaald te worden, maar wij vragen dan ook dat alle schadegevallen gemeld worden. Een inventaris zal ter beschikking gesteld worden zodat eventuele gebreken ook gemeld kunnen worden.

De reservatie is definitief door betaling van het "aantal nachten dat je denk te zullen verblijven" maal €20/nacht te storten op rekening nummer: BE69 7512 0498 4278 BIC: AXABBE22.

Het project Noctiluca wordt gedragen door vzw Kiekafobee Lichtervelde. Dit wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en de organisatie van allerhande acties.

Wat als je nog eens naar zee wil gaan?

Een kind met kanker zit meestal in een langlopend traject van therapieën. Dat maakt het moeilijk om soms jaren na elkaar op vakantie te gaan, een weekendje weg te zijn...

Wat als je al eens in een van onze appartementen geweest bent, maar je door de langdurende medische behandelingen nog steeds niet via andere kanalen op vakantie kan en toch wel weer aan toe bent?

Het kan!

De enige voorwaarde is : we geven gezinnen die nog nooit in een van onze appartementen verbleven altijd voorrang.

Concreet betekent dit dat de schoolvakanties altijd als eerste keuze voor de nieuwe gezinnen worden voorbehouden. Buiten de schoolvakanties is het minder druk, en dan is er zelden kwestie van voorrang te moeten geven aan nieuwe gezinnen of gezinnen die al eens geweest zijn.

Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!

ContactWegwijs in onze site!ArchiefNuttige links