Laat ons je hart zien!

Kiekafobee vzw faciliteert vakantie voor gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte. Om dat waar te maken huurt Kiekafobee vzw twee appartementen aan de Belgische kust en stelt die ter beschikking tegen een minimale vergoeding die gezinnen die hiervoor in aanmerking komen. Kiekafobee wil zoveel mogelijk gezinnen die in deze situatie zitten, laten genieten van dit project.

Ter plaatse zijn er ook tal van extra's waar deze gezinnen van kunnen profiteren.

Dit alles kost geld en daarom organiseren wij warme, gezinsvriendelijke activiteiten.

Je kan ons steunen door deze activiteiten te komen bezoeken of eraan mee te werken.

Je kan ook zelf een event op touw zetten en ons hiermee steunen.

Wil je zelf een actie op touw zetten?

Contacteer ons als je voor deze vzw een actie wilt organiseren. We kunnen je promo-materiaal bezorgen die jouw actie ondersteunt.

Vrijwillige donaties of acties mogen overgemaakt worden op .

Rek. nr. IBAN BE69 7512 0498 4278 - BIC AXABBE22

Word vrijwilliger van onze vzw

Steek je graag eens de handen uit de mouwen. We zoeken altijd mensen die ons een handje willen helpen. Soms gaat het over het werk om en rond de bar, bakken en serveren van braadworsten, het organiseren van events of gewoon helpen opzetten en aftuigen. Ben je handig, ben je mondig, ben je gewoon begaan met ons werk en de kinderen voor wie we het allemaal doen, neem dan contact met ons op en laat van je horen.

Of misschien ben je actief in een toffe vereniging die met ons samen iets wil op touw zetten of heb je onze vzw iets te bieden tijdens onze talrijke activiteiten. Geef ons een gil en we kijken wat we samen kunnen doen.

Is er iets te vieren?

Wie een jubileum viert, een nieuwe zaak opent, of zijn nieuwe voordeur in de bloemetjes wilt zetten, kan er ook eens aan denken dit te koppelen aan ons Goed Doel Noctiluca. We kunnen je daarvoor een apart rekening doorgeven. Dit nummer kan je aan je genodigden doorgeven en ze vragen Noctiluca te steunen.

Neem contact met ons op voor meer inlichtingen. Verschillende bedrijven en particulieren gingen u reeds voor.

Logo

Wil je ons logo gebruiken, dan neem je best eerst contact met ons op zodat we ervan op de hoogte zijn. We bezorgen je dan de logo's in voldoende hoge resolutie voor het drukwerk. Zonder toestemming mag ons logo en naam niet gebruikt worden. Zodra je actie geregistreerd is nemen we die op in onze agenda zodat iedereen weet dat dit een legale actie is.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie