Dat is Kiekafobee!

Een hecht team

Kiekafobee is opgericht in 2008 en bestaat uit een hecht bestuursteam.

Ons bestuur

Het voltallige bestuur van vzw Kiekafobee.

v.l.n.r.:, Bram Claeys, Sandra Tommeleyn, Astrid Hooijberg (Secretaris), Marc Luickx, Patricia Leroux (penningmeester), Anne Mie Scheldeman, Gino Brackx, Karien Vermote, Hans Hooyberg (voorzitter), Koen Vandecaveye, Els Kindt, Filip Vanmoerkercke. Nieuwe bestuursleden sinds 2019 (niet op de foto): Joke van Doorne, Emmelie Mortier en Ann Vandewiele

Altijd op zoek naar vers bloed!

Om ons bestuur jong en fris te houden, willen we graag de deur openzetten naar nieuwe bestuursleden. Heb je interesse om ons team te vervoegen, meld je dan aan via mail of ons contactformulier of spreek één van de bestuurleden aan die je dan kan voordragen aan het bestuur.

Vrijwillige medewerkers

Regelmatig organiseert Kiekafobee vzw activiteiten. We hebben vaak helpende handjes nodig die vrijwillig en voor de eer met ons willen helpen. Een paar uurtjes vrijwilligerswerk is niet alleen een steun voor ons goed doel Noctiluca maar geeft jezelf ook een goed gevoel.

Wil je eens met ons helpen tijdens één van de activiteiten, laat het ons gerust weten.

Sylvie regelt de reservaties voor Noctiluca

Sylvie regelt de verblijven voor de gezinnen

Sylvie regelt de verblijven voor de gezinnen

Sylvie regelt voor ons alle reservaties en blijft in nauw contact met de ziekenhuizen, de kinderen en hun gezin en de immo-kantoren voor de praktische afspraken. Zij regelt je verblijf en zorgt ervoor dat de bezoekers van alle comfort en extraatjes kunnen genieten tijdens hun verblijf.

Sylvie bereik je het best via dit contactformulier.

Coördinatoren Geert en Hilde

Ons coördinatie-team: Hilde en Geert

Ons coördinatie-team: Hilde en Geert

Sportieve Geert Vens en Accountant Hilde Kindt vormen als coördinatoren het secretariaat van vzw Kiekafobee.

Geert en Hilde kan je bereiken via e-mail.

Geregistreerde vzw

  • Kiekafobee is als vzw geregistreerd in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0892.089.187.

  • Kiekafobee vzw is lid van de koepel Childrencancer die alle betrouwbare verengingen in kaart brengt die acties ondernemen voor het welzijn van de kinderen met kanker.

  • Kiekafobee vzw is geregistreerd bij goededoelen.be van het Koning Boudewijnfonds.

  • Kiekafobee vzw is al enkele jaren geregistreerd als Goed Doel tijdens De Warmste Week. Een initiatief van Studio Brussel.

  • Kiekafobee vzw heeft een facebookpagina. We delen er info over onze activiteiten en nu en dan een getuigenis van de bezoekers aan ons project Noctiluca. Op onze facebookpagina vind je altijd het laatste nieuws over onze vereniging.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw bezoek na te gaan. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie